Родителите, които имат талон – направление от личния си лекар за

...
Родителите, които имат талон – направление от личния си лекар за
Коментари Харесай

„ЛИНА“ предлага пакетни изследвания с отстъпка за детска градина и ясла

Родителите, които имат талон – направление от персоналния си доктор за осъществяване на проучванията, заплащат само общоприетата такса за обработка

Време е още веднъж да изпратим малчуганите на детска градина и ясла. В подготовката за това има и някои наложителни проучвания. Лаборатория  „ ЛИНА ”  предлага всички нужни разбори, а родителите могат да се възползват от специфична отстъпка при избора на пакет.

П ълния т пакет е на цена от 28 лева вместо общоприетите 38,60 лева В него са  включени: пълна кръвна картина, скорост на утаяване на еритроцитите (кръвна утайка), урина – общо химично проучване и седимент, еднократно микробиологично изследване на фецес за салмонела и шигела, изследване  за чревни паразити с фекална и перианална проба, взета със скоч лента или тампон.

С ъкратеният пакет е на цена от 22 лева вместо общоприетите 28,80 лева Той  предлага еднократно микробиологично проучване на фецес, изследване  за чревни паразити с фекална и перианална проба, взета със скоч лента или тампон.

Родителите, които имат талон – направление от персоналния си доктор за осъществяване на проучванията, заплащат само общоприетата такса за обработка.

За какъв брой време са подготвени резултатите?

Резултатите от микробиологичните проучвания са подготвени в границите на 24 часа, до момента в който тези от паразитологичните проучвания се получават в същия ден.

Кога да извършите проучванията?

Изследванията от цялостния пакет би трябвало да бъдат направени до 7 дни преди тръгване  на детска градина или ясла, а проучванията от съкратения пакет до 15 дни авансово.

Откъде да вземете контейнерче?

Комплект с нужните контейнерчета и стъкла може да бъде взет от независимите лаборатории  на „ ЛИНА ” в областите: Бургас, Варна, Пловдив, Стара Загора, Сливен и Ямбол. При подаване на пробите за проучванията се заплаща 2 лева. такса транспортна среда. 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР